Fönsterfilm Stockholm

Insynsskydd för fönster

– Se ut, men  inte in

Vi monterar fönsterfilm, solfilm, säkerhetsfilm och dekorfilm av högsta kvalitet
på alla typer av fastigheter. Vi har utsetts till BRANSCHVINNARE 2023.

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus & Tillit

Innovation & Expertis

Din lokala partner mitten av hjärtat i Stockholm

Foliering, insynskydd i Stockholm

Vi är stolta att har utsetts till Branschvinnare 2023

Johan Lindehag
Johan Lindehag
2023-10-04
Fick solfilm installerad på vår utekyl. Blev jättebra! Innan så värmde solen upp drycken i utekylen. Stort tack.
Nathalie Wilkinson Klinga
Nathalie Wilkinson Klinga
2023-07-21
Proffsiga montörer som vet vad de håller på med! Rekommenderar absolut!!
Marwin W
Marwin W
2023-07-19
Grymt arbete trevlig och service inriktad personal jag är mer än nöjd med mitt insynsskydd på kontoret! Rekommenderar starkt.
Malin Källbacka
Malin Källbacka
2023-07-18
Behagligt ljus och svalare innertemperatur. Snabb leverans och bra service.
agneta edlund
agneta edlund
2023-06-16
Toppen killar, bra bemötande, bra information inför jobbet. Resultatet bäst. Rekommenderar
Sophie Grönlund
Sophie Grönlund
2023-06-02
Behövde akut solfilm monterat på ett par fönster i vår lägenhet och fick offert och montering inom en vecka. Resultatet blev jättebra och över förväntan. 5/5 för klockren service och bra resultat.
Jo
Jo
2023-05-22
Supertrevliga och väldigt tydliga med dom alternativ som finns på solskyddsfilm. Resultat, service, leveranstid och punktliga. Kan varmt rekommenderas
Therese Isacson
Therese Isacson
2023-05-15
Väldigt professionell och smidig hantering från första förfrågan till slutlig leverans. Rekommenderas!
Olle Olin
Olle Olin
2023-05-05
Ett proffsigt företag som gjorde ett jättebra jobb åt oss. Fräschade upp bänkskiva och köksluckor! Rekommenderas!
WONSA WORLD
WONSA WORLD
2023-04-12
Snabb och professionell hjälp, också med det lilla extra! Jag kan varmt rekommendera En Skylt Mälardalen AB!

Insynsskydda fönster med fönsterfilm.

Frostad fönsterfilm skyddar mot både insyn och stekande sol, men det är också en snygg inredningsdetalj. Vi har insynsskydd som passar perfekt på fastigheter och byggnader, men också i butiker, kontor, skolor och annan offentlig miljö. Kompletta tjänster inom foliering av fönsterfilmer och insynsskydd med montage utan krångel, helt enkelt!

 

Insynsskydd för butiker och kontor. Se ut men inte in!

Insynsskydd för kontor är en viktig aspekt av inredning och planering när man skapar en produktiv arbetsplats. Detta kan omfatta allt från enkel fönsterfilm till mer avancerade skiljeväggar eller ljudisolerande paneler.

En av de främsta fördelarna med insynsskydd är att de skyddar integriteten och konfidentialiteten hos de som arbetar på kontoret. Det kan också hjälpa till att minska distraktioner och störningar från omgivningen, vilket kan leda till ökad produktivitet och fokus. Andra fördelar med insynsskydd kan inkludera:

Förbättrad luftkvalitet: Vissa insynsskydd kan fungera som filter för att rena luften och minska damm och föroreningar som kan orsaka allergier och sjukdomar.

Ljudisolering: Vissa insynsskydd kan också fungera som ljudisolering, vilket kan minska störningar från omgivningen och skapa en tystare arbetsmiljö.

Kreativ design: Insynsskydd kan också användas för att skapa en unik och kreativ arbetsmiljö genom att använda olika färger, mönster och texturer.

Säkerhet: Insynsskydd kan också användas för att skydda mot inbrott eller vandalisering av kontoret.

Sammanfattningsvis kan insynsskydd för kontor bidra till att skapa en säker och produktiv arbetsmiljö genom att skydda integriteten, minska distraktioner, förbättra luftkvaliteten och ljudisoleringen, möjliggöra kreativ design och öka säkerheten.

Så här enkelt är det:

1. Välj tjänst

Fyll i formuläret med dina produktkrav och behov.

2. Fyll i formuläret

Fyll i formuläret med så utförlig information som möjligt.

1. Få en gratis offert

Vi kontaktar dig inom 24 timmar. Ansökan är kostnadsfri.

Så här enkelt är det!

Invänding

Utvändig

Hur vill du bli kontaktad?

Dina kontaktuppgifter

Vi kontaktar er inom 24 tim.

8 + 14 =

Starta ett projekt tillsammans!

Kompletta tjänster inom foliering och montage av fönsterfilm och insynsskydd. En Skylt Mälardalen hjälper små och stora företag! Vi hjälper dig med rubbet!

5 födelar med montage av fönsterfilm

R

Värmereduktion. Genom att minska värmen kan du bibehålla optimal komfort.

R

Energibesparing. Med denna enda förändring kan du spara 30% på energiräkningen varje år.

R

Solblekning. Blockera 99% av UV-strålningen och slipp blekning av möbler och inredning.

R

Bländning. Slipp bländning och reflexer i datorer och skärmar.

Professionella installatörer av frostat fönsterfilm.

Solskyddsfilm känd som fastighetsfilm.

Vi är professionella installatörer av frostat fönsterfilm. Sedan 2019 har vi levererat frostat insynsskydd till nöjda kunder över hela Sverige. Vi är mycket nöjda med det förtroende som har satts i oss för att genomföra projekt för både små och stora företag i hela Sverige. Våra skickliga och erfarna foliemontörer installerar alltid en välplanerad och anpassad hantverksmässigt installation och noggrant montage. Ni får  garanti på våra kvalitetsfilmer.

Fönsterfilm till företag i Stockholm, effektivt insynsskydd.

När det gäller effektivt integritetsskydd för det viktiga mötet i konferensrummet, eller när du vill arbeta ostört i ditt eget arbetsrum, är fönsterfilm en perfekt lösning. Vi erbjuder en heltäckande tjänst genom att mäta dina fönster och sedan skära till och montera frostat fönsterfilm på plats i dina lokaler. Alla material är av högsta kvalitet. Vi är verksamma i Stockholm och närliggande kommuner.

Specialister på frostad fönsterfilm till butiker, kontor & offentlig sektor.

Vi är experter på frostat fönsterfilm. Sedan 2021 har vi försett kunderna med frostat insynsskydd. Vi känner oss privilegierade över att ha fått förtroendet att arbeta för både små och stora företag över hela Sverige. Våra utbildade filminstallatörer levererar alltid en professionell installation som görs på ett hantverksmässigt och exakt sätt. Inom överenskommen tid och till överenskommet pris.

R

Fönsterfilmer täcker fönster för att förhindra nyfikna besökare från att titta inne i byggnaden.

R

Bidra till att hålla kontoret eller företaget svalare på sommaren och varmare på vintern

R

Fönsterfilm kan minska bullernivåerna från trafiken utanför eller från grannar

Allt börjar med ett attraktivt kostnadsfritt prisförslag!

Vill ni veta mer om kostnaderna för fönsterfilm? Det enklaste och snabbaste sättet att få ett prisförslag är att fylla i ett offertformulär. En kostnadsfri och icke-bindande offert skickas till er så snart som möjligt. Se våra tjänster inom montage av vinylfilmer som fönsterfilm, dekorfilm, säkerhetsfilm, inredningsfolie och fordonsdekor

HUR VI GÖR DET

Vi skräddarsyr alla våra tjänster efter dina behov och önskemål. 

Tack vare den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp och samlat på oss har vi hittat den mest utlimata lösningen för montage av vinylfilmer. Då behovet kan skilja sig åt är det viktigt att anpassa fönsterfilmen efter detta. Vi har därför blivit experter på att skräddarsy fönsterfilmslösningar.

VARFÖR VI GÖR DET

Vår främsta prioritet är att se till att våra kunder är nöjda.

Vi tar vårt jobb på största allvar och har som mål att leverera en professionell, smidig och enkel foliering. Vår största drivkraft och motivation grundas i att uppnå kundnöjdhet. Detta gäller oavsett om det är en mindre eller större projekt.

Hur det fungerar

Fyll i formuläret

Skapa en gratis prisförfrågan här genom att fylla i formuläret nedan.

h

100% gratis konsultation

Du blir sedan kontaktad av oss inom 24h för en kostnadsfri konsultation.

}

Få kostnadsfritt prisförslag

Vi tar fram ett offertförslag efter dina önskemål. Ansökan är kostnadsfri.

F.A.Q. Frågor & svar

Kan man sätta dekorfilm på fönster?

Ja, det är möjligt att sätta dekorfilm på fönster. Dekorfilm är en typ av insynsskydd som vanligtvis används för att skapa en dekorativ effekt på fönster eller andra glasytor. Dekorfilmen finns i olika färger, mönster och texturer och kan enkelt appliceras på fönsterrutan. Detta kan ge en unik och personlig touch till ett rum eller en arbetsplats, samtidigt som det erbjuder integritet och skydd från insyn. Dekorfilm är också ett kostnadseffektivt alternativ till att byta ut hela fönsterrutan och kan enkelt tas bort och ersättas med nya designs vid behov.

Är det möjligt att ta bort insynsskyddet?

Ja, det är oftast möjligt att ta bort insynsskyddet från ett fönster eller en skiljevägg. Det beror dock på vilken typ av insynsskydd som används. Till exempel, fönsterfilm kan oftast enkelt tas bort utan att skada fönsterrutan. Å andra sidan, om man har installerat mer permanenta skiljeväggar eller ljudisolerande paneler, kan det kräva mer arbete och kanske professionell hjälp för att ta bort dem.

Är fönsterfilm eller fönsterskydd energieffektivt

Ja, fönsterfilm och fönsterskydd kan vara energieffektiva. Genom att minska mängden solljus och värme som tränger in genom fönstret kan man minska behovet av luftkonditionering, vilket i sin tur kan sänka energiförbrukningen och därmed energikostnaderna. Fönsterfilm och fönsterskydd kan också bidra till att minska värmeförlusten genom fönstren på vintern genom att skapa en extra isolerande barriär. Detta kan hjälpa till att hålla värmen inne i byggnaden och minska behovet av uppvärmning, vilket kan minska energikostnaderna ytterligare. Så, genom att använda fönsterfilm eller fönsterskydd, kan man bidra till en mer energieffektiv och hållbar byggnad.

Vad kostar solskyddsfilm till fönster?

Priset på solskyddsfilm till fönster kan variera beroende på olika faktorer såsom typ av film, storlek på fönster, och om installationen görs av professionella eller görs själv. Generellt sett kan man förvänta sig att priset ligger mellan 200-500 kr per kvadratmeter för solskyddsfilm. Detta är oftast en billigare lösning än att ersätta hela fönsterrutan med en ny, solskyddad ruta. Det är viktigt att välja en högkvalitativ solskyddsfilm för att uppnå den önskade effekten och hållbarheten. Det rekommenderas också att anlita en professionell installatör för att se till att filmen appliceras korrekt och håller länge.